توانمندی ایران در تامین نیازمندی کالاهای ارتباطی عراق

به گزارش بلاگ پو، به گزارش خبرنگاران به نقل از سندیکای صنعت مخابرات ایران، فرامرز رستگار با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه بین المللی ارتباطات و فناوری اطلاعات در عراق (کربلا) گفت: حضور متخصصان ایرانی برای ارائه سرویسهای با کیفیت ارتباطی در عراق یک ضرورت به شمار می آید.

توانمندی ایران در تامین نیازمندی کالاهای ارتباطی عراق

وی تاکید نمود: آشنایی با راهکارهای تجارت با عراق به دلیل ارتباط تنگاتنگ تجارت و اقتصاد این کشور با ساختار فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آن بسیار مهم است و باید مورد توجه فعالان مخابراتی ایران قرار گیرد.

عضو هیئت مدیره صنعت مخابرات ایران گفت: نمایشگاه بین المللی ارتباطات و فناوری اطلاعات عراق با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت علمی ریاست جمهوری از شرکت های دانش بنیان و فناور با مجوز سازمان توسعه تجارت در مهرماه امسال و در کربلا برگزار می گردد.

وی اضافه کرد: سالانه بیش از 8 میلیارد دلار صادرات از ایران به عراق انجام می گردد که البته با توجه به صنعتی شدن کشور عراق در آینده، باید برای حفظ و افزایش این میزان صادرات در سالهای آینده برنامه ریزی گردد.

رستگار ادامه داد: کشورمان باید در اندیشه تنوع بخشیدن به بازارهای صادراتی محصولات خود باشد و بهترین این بازارها عراق است، یکی از عمده مقاصد صادراتی ایران طی سال های اخیر، کشور عراق بوده است؛ به گونه ای که میزان صادرات به این کشور به نحوی بوده که در لیست 100 کشور عمده مقصد صادراتی ایران، همیشه نامش در رده های بالای لیست قرار داشته است.

وی تاکید نمود: جدای از همکاری های اقتصادی و تجاری و همبستگی سیاسی بین دو کشور، وجود اماکن مقدس و عتبات عالیات در ایران و عراق دلیل دیگری برای تعامل میان مردم این دو کشور است و افزایش ارتباط بین مردم، ضرورت حضور و مشارکت مهندسان حوزه ارتباطات را برای ارائه سرویسهای با کیفیت ارتباطی صدچندان می نماید.

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران با اشاره به توانمندی های ایران برای تامین بعضی از احتیاجهای کالایی در زمینه ارتباطات و انجام پروژه های خدمات فنی و مهندسی در این زمینه و با بیان اینکه عراق در شمار معدود کشورهایی است که تراز تجاری ایران با آن مثبت است، یکی از راهکارهای معرفی محصولات و تولیدات به بازار عراق را حضور در نمایشگاهها عنوان نمود.

وی وجود مرز مشترک، تامین بیش از 90 درصد احتیاجهای عراق به وسیله واردات پایانه های متعدد و موقعیت استراتژیک عراق را از جمله مزایای مشترک بین دو کشور عنوان نمود و ادامه داد: جمعیت جوان این کشور احتیاجهای مختلفی دارد که در این رابطه می توان در حوزه های مختلف از جمله آموزش و خدمات فنی و مهندسی به بازار این کشور ورود کرد.

به گفته رستگار، نابودی زیرساخت های کشور عراق، توانایی اقتصادی بالا، احتیاج به کالاها و خدمات و فقدان نیروی انسانی کارآمد از دیگر مزایای مهم بازار این کشور محسوب می گردد. در عین حال ثبات نسبی در این کشور وجود دارد و سرمایه گذاران، چندان نگران نوسانات احتاقتصادی قیمت ها نیستند. تغییرات نرخ دینار به عنوان واحد پول رسمی عراق، ارتباط مستقیم با قیمت دلار دارد و به همین دلیل این کشور در تغییرات ارزش دلار نوسان های کمتری را تجربه نموده است.

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران با اشاره به اینکه بر اساس آمار به دست آمده از گمرک ایران، در سال 97، ارزش صادرات ایران به عراق در مقایسه با سال قبل 36 درصد رشد داشته است، گفت: مجموعه صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی ایران به عراق حدود 13 میلیارد دلار در سال 1397 بوده است؛ درصورتی که حجم صادرات ایران با کل کشورهای اروپایی کمتر از یک میلیارد دلار است؛ یعنی عراق به تنهایی بیش از 10 برابر کشورهای اروپایی با ایران رابطه اقتصادی دارد.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 12122

به "توانمندی ایران در تامین نیازمندی کالاهای ارتباطی عراق" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توانمندی ایران در تامین نیازمندی کالاهای ارتباطی عراق"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید